aboutus
lopende band

GEHELE PROCESproductielijn

 

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

 

Vervaardiging van Titaniumbaar

n het gebied van het smelten, TC Ruimte gebruikt de technologie van EBCMH+VAR van de wereld meest geavanceerde om metallurgische tekorten zoals scheiding en opneming te verminderen en de materiële zuiverheid te verbeteren. Het eerste gebruikt smelten is oven van de elektronenstraal de koude haard om laag en hoogte te elimineren - dichtheidsopneming, hoge zuiverheid bereiken van de baar en het volledige legeren van vuurvast metaalelement. Het verdere smelten gebruikt VAR vacuüm voor consumptie geschikte elektrode die macro en micro- scheiding smelten te verminderen. De korrel wordt geraffineerd om uniformiteit van chemische samenstelling en korrelgrootte van de baar te bereiken. Het volledige proces verbetert de interne kwaliteit van de baar en waarborgt leveringsbetrouwbaarheid. 。

Voor de grondstoffen zoals titaniumspons en conventionele middenlegeringen (zoals Al, V, Nb, Mo, en Sn), heeft ons bedrijf 21 strikte interne technische verwervingsnormen geformuleerd. Voor titaniumlegeringen met hoge Mo tevreden, hebben het hoge smeltpuntmetaal W, gemakkelijk afgezonderd Fe en Cu enz., het bedrijf een multi-legering en overeenkomstige toevoegingsmethodes ontwikkeld om diverse soorten scheiding te vermijden;


Tijdens het het wegen proces, hebben de titaniumspons en elke middenlegering een fout van ≤0.2%, en de totale legering en het totale apparaat van het elektroden automatische re-symmetrische alarm worden toegevoegd om het algemene foutenniveau te verminderen en de uniformiteit van de chemische samenstelling te verzekeren;
Gebruikend het onafhankelijk ontwikkelde algoritme en pas de volledig automatische materiële selectie aan, vervangt het het wegen en het mengen zich systeem kunstmatig volledig de toevoegingsmethode, vermijdend menselijke fout en bereikt hogere productieefficiency.

 

 

Voorbereidend een high-density elektrodenblok door een verticale kompresmethode, is het enige gewicht van het elektrodenblok 60-135 kg;
Uitgerust met verschillende tonnage hydraulische persen om aan de vereisten van de verschillende diameters van de titaniumbaar te voldoen (bijvoorbeeld, zou de diameter van titaniumbaren met hoge Cu of Fe of gespecificeerd hoger het legeren element niet moeten te groot zijn, dan hydraulische pers van het gebruiks de kleine tonnage; het zuivere titanium of de conventionele baar van het legeringstitanium met grote diameter, worden de grote tonnage hydraulische pers gebruikt)

Het ontwerpen van vormen die van diverse specificaties, de dwarsdoorsnede van het elektrodenblok is verkrijgen bijna halve cirkel of 1/4 cirkel, die hoge lassenefficiency, minder elektrodenverbindingen en hoge lassensterkte kenmerken.

 

(1) de volledig automatische vacuümwelving van het plasmalassen kan de uniformiteit van de lassenvlek verzekeren, de stevigheid van het elektrodenlassen verhogen, en stabiliteit verzekeren tijdens VAR het smelten proces;
(2) de vacuümwelving van het plasmalassen last het volledige elektrodenblok in een volledig non-polluting vacuümmilieu die, die de verontreiniging van de elektrodenelementen vermijden door het gas tijdens het lassenprocédé, en het risico van opneming met geringe dichtheid (LDI) zoals stikstof-rijken of zuurstof-rijken verminderen.

 

VAR die gebruikt volledig automatische materiële die selectie, wegend en mengt systeem smelten, door de hydraulische pers van 3,000T en van 8,000T voor elektrode, en tenslotte vacuümdieplasma wordt gevolgd drukken die door volledig automatisch vacuümplasma wordt gelast elektroden eenvormig en te verzekeren vast, overeenkomstig de grondstoffenvereisten om te smelten.
de 10T ingevoerde dubbel-postvar oven, kon heeft hoge productieefficiency en goede interne en externe kwaliteitsuniformiteit van baar. Geschikt ronde baargrootte 380mm980mm, gewicht 500kg aan 15T.

 

 

TC de Ruimte kan meer dan 40 rangen van zuivere titanium en titaniumlegeringen (Ti6Al4V, Ti6246, Ti6242, Ti662, Ti38644, Ti15333, Ti1023, Ti422, enz.) veroorzaken. De baren worden wijd gebruikt in diverse industrieën zoals olie en gas, chemisch product, energie, marien, medisch en ruimtevaart.
Tegelijkertijd, kunnen wij een verscheidenheid van krachtige rangen van de titaniumlegering volgens de toepassing en klantenvereisten veroorzaken, en wij zijn geëngageerd aan onderzoek en verbeteren zijn uitvoerige eigenschappen.

 

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., LtdEB Oven

 

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., LtdAutomatische Materiële Selectie, het Wegen, die Systeem mengen

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., LtdHydraulische pers-3500T、 8000T

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., LtdDe vacuümkamer van het Plasmalassen

 

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., LtdDubbel-postvar Oven

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., LtdTitaniumbaar

 

 

 

OEM / ODM

R & D

GEAVANCEERDE MATERIALENlaboratorium

 

Het laboratorium voert een volledig inspectieplatform uit, laat ons toe om zich op de de productkwaliteit en consistentie te concentreren, en strikt het inspectieproces te controleren om materiële traceability te verzekeren.
Het is geëngageerd om ononderbroken waarde voor klanten en partners tot stand te brengen, zich op high-end vereisten concentreren, om de industrievoordelen te handhaven.
De volledige faciliteiten en het professionele personeel verstrekken een gunstig voorwaarde en een milieu voor onderzoek en ontwikkeling van de materiaal en technologieinnovatie.

Nr. Testend Punt
1 CHEMIE
2 MECHANISCHE EIGENSCHAPPEN
3 MICROSTRUCTUUR
4 HARDHEID
5 NDT
6 MECHANISCHE EIGENSCHAPPEN OP HOGE TEMPERATUUR (KRUIPENbreuk, MOEHEID HET TESTEN, K1C, ENZ.)

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., LtdXianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

 

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

onophoudelijk aan veranderingen in de marktvraag en potentiële behoeften aan te passen, de aan meer en meer bijgewerkte behoeften van klanten breekt voldoen, en door de scherp-randtechnologieën van de industrie, zijn het onderzoek en de ontwikkeling een belangrijk stuk van onze duurzame ontwikkeling van het bedrijf het groeien en geworden.
Door jaren van productieervaring en technologische ontwikkeling, hebben wij duidelijke voordelen in de ontwikkeling geaccumuleerd en de productietechnologie van de materialen van de titaniumlegering, verkregen meer dan 12 octrooien, beheerst een aantal kerntechnologieën, en is op het binnenlandse belangrijke niveau, en sommige technologieën zijn op het niveau van wereldklasse geweest.
Wij werken met binnenlandse en buitenlandse gevorderde wetenschappelijke onderzoekinstituten en universiteiten om samen de kenmerken en de prestaties van de materialen van de titaniumlegering te bestuderen, onophoudelijk productkwaliteit en zijn eigen technologische voordelen verbeteren, en voeren technologische en productinnovatie uit om aan de continu veranderende behoeften van de markt en de klanten te voldoen.

 

 

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

SCIENCE&TECHNOLOGY HET DE WEG BEREIDEN
GEORIËNTEERDE INTELLIGENTIE

 

TC de Ruimte gebruikt een aangepast intelligent beheersysteem om traditionele productie met geavanceerde intelligente technologie en Internet-technologie te combineren, toelatend informatie en intelligentie om de productieproces, het bereiken, slimme verbinding en de samenwerking tussen belangrijke segmenten zoals materialen, personeel, materiaal en processen, productie, kwaliteit, vooruitgang en verkoop door te nemen.

In het productieproces, wordt de automatiseringstechnologie gebruikt om de parameters van materiaal en proces te controleren om de invloed van menselijke factoren te verminderen;
In het beheersysteem, is het intelligente procesbeheer onophoudelijk beter, en de productie, het programma, de kwaliteit en de levering allen worden intelligent verbonden;
In de klantenmededeling, kunnen wij de productie en de procesinformatie aan klanten terugkoppelen op tijd om vlotte mededeling in real time te realiseren.

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

ONLINE MONITERING, DYNAMISCHE AANPASSING

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

90% INTELLIGENT AANGESLOTEN EN GECONTROLEERDE APPARATEN

 

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

90% VAN PROCESSESS MET GEAUTOMATISEERDE PRODUCTIE

 

 

 

DUURZAME ONTWIKKELING


1. RUIM VERHOGING; DRIE KWALITEITSaspecten

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., LtdXianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

2. GEÏNTEGREERDE CONTROLE EN ALGEMENE BEHEERSveiligheid EERST

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., LtdXianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

3. MENSEN GEORIËNTEERD DE VERBETERING VAN DE TALENTENmotivatie PLAN OP LANGE TERMIJN

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., LtdXianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

4. MILIEUBESCHERMING ENERGIE - BESPARING EN EMSSION-VERMINDERING

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., LtdXianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

 

 

 

Contactgegevens