Versnellend naar een internationale leider, de Ruimtevaart verkregen Nadcap certificatie van Tiancheng

June 16, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Versnellend naar een internationale leider, de Ruimtevaart verkregen Nadcap certificatie van Tiancheng

 

 

 

  

    Het vergde slechts een half jaar voor Tiancheng-Ruimte om bewijsmateriaal voor te bereiden en te verkrijgen tijdens deze controle. Tijdens dit proces, leidden de deskundigen van het controleteam een uitvoerig overzicht van het NDT beheersysteem, de gebiedsverrichtingen, en de materiaalmeting overeenkomstig de termijnen. Als 232ste bedrijf in China (zesenvijftigste in particuliere ondernemingen en vierde op het gebied van de grondstoffenproductie van de titaniumlegering), Tiancheng-leidt de Ruimte niet alleen de technologie in titaniumlegering R&D en productie, zijn de het productinspectie van het bedrijf en de testende mogelijkheden ook op het internationale geavanceerde niveau. De Nadcapcertificatie is niet alleen de erkenning van de Ruimtevaart testende capaciteit van Tiancheng en kwaliteitsbewakingscapaciteit door betrokken instellingen, maar ook wijst erop dat de uitvoerige sterkte van het bedrijf onophoudelijk op het internationale niveau versnelt.

 

    Voorafgaand aan dit, Tiancheng-heeft de Ruimte opeenvolgend AS9100D, EN9100 overgegaan: 2018, ISO14001: 2015, OHSAS18001: 2007, GJB9001C-2017 en andere certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, zullen en nadcap-HT, ISO17025, ook ISO13485 en andere verwante certificatie in de toekomst voorbereiden. Een vollediger systeem waarborgt productkwaliteit.

 

 

    In de toekomst, Tiancheng-zal de Ruimte het kwaliteitsbeleid van „controleert strikt het proces eens, bereikt kwaliteit door precisie het hameren, streeft voor voortreffelijkheid door constante verbetering, en tevredenstelt klanten van Tiancheng-boutique“ aanhangen, verbeter onophoudelijk het kwaliteitsbestuursniveau, en produceer de producten aandachtig van uitstekende kwaliteit om gebruikers van Hoogstaande, internationale en professionele producten te voorzien en de diensten blijven klantenwaarde tot stand brengen.