products

Rang 12 Ruimtevaarttitaniumplaat met Opgepoetste Oppervlakte Hoge Hardheid

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TC
Certificering: BS EN ISO 9001:2015 /EN 9100:2009
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Titaniumblad & Plaat Rang: Gr12
Toepassing: Medische Industrie, warmtewisselaar, vliegtuigen Functie: Hoge Hardheid
Treksterkte, MPa (min): 483 oppervlak: Gepolijst

Productomschrijving

GR12 titaniumblad (3Ti-0.3Mo-0.8Ni), GR9-titaniumplaat, titaniumbladen voor verkoop, de bladen van het titaniummetaal, het metaal van het titaniumblad

Rang 12 van de titaniumlegering heeft opmerkelijke corrosieweerstand en een combinatie met dichtheid met hoge weerstand en lage, met goede rekbaarheid. De kleine toevoegingen van nikkel en molybdeen zijn gemaakt aan deze legerings resulterende verhoging van corrosieweerstand en met hoge weerstand. Het is bijzonder geschikt voor gebruik in mild het verminderen van voorwaarden, of waar de voorwaarden van het oxyderen aan het verminderen variëren. Het is bijzonder bestand tegen spleetcorrosie in hete pekel.

 

 

Eigenschappen

1. Opmerkelijke corrosieweerstand en met hoge weerstand.
2. Lage dichtheid en goede rekbaarheid.
3. Gebruik in mild het verminderen van voorwaarden, of waar de voorwaarden van het oxyderen aan het verminderen variëren.

Typische Toepassingen van rang 12:

Veel van de toepassingen van rang 12 titanium zijn in de chemische industrieën. Het gemeenschappelijke gebruik in Australië is in chemische verwerking, waar titaniumrang 12 voor reactorautoclaven, het door buizen leiden en montage, kleppen, hitteuitwisselingen en condensatoren wordt gebruikt.

 

Mechanische Eigenschappen

Rang Treksterkte, MPa (min) Opbrengststerkte, MPa (min) Verlenging, % (min) Vermindering van Gebied, % (min)
Gr12 483 345 18 -

 

Chemische Component

Rang Ti Mo Ni

N,

maximum

C,

maximum

H,

maximum

Fe,

maximum

O,

maximum

Residu's
Maximum elk Maximum totaal
Gr12 Belangrijkst 0.2-0.4 0.6-0.9 0,03 0,08 0,015 0,30 0,25 0,1 0,4

 

Als één van het professionele gr12-titaniumblad (Ti-0.3mo-0.8ni), gr9-titaniumplaat, titaniumbladen voor verkoop, de bladen van het titaniummetaal, het metaalfabrikanten van het titaniumblad en leveranciers in China, TC kan het Titanium u hoogte aanbieden - kwaliteit en snelle leveringsproducten in voorraad. Als u aan het in het groot blad van het goede kwaliteitsgr12 titanium (Ti-0.3mo-0.8ni) wilt, gr9-te voelen de titaniumplaat, titaniumbladen die voor verkoop, de bladen van het titaniummetaal, het metaal van het titaniumblad van hete verkoop genieten rond de wereld aan lage prijs, gelieve vrij om onze verdeler of onze fabriek te contacteren.

Contactgegevens