products

Commercieel 3mm Titaniumblad, Dunne Sterke de Bevochtigingsweerstand van het Titaniumblad

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TC
Certificering: BS EN ISO 9001:2015 /EN 9100:2009
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Titaniumblad & Plaat Rang: GR1
Toepassing: Medische Industrie, warmtewisselaar, vliegtuigen Treksterkte, MPa (min): 240
Verlenging, % (min): 24 Vorm: Plaat, Blad

Productomschrijving

GR1 titaniumblad, grade1-titaniumplaat, CP titaniumblad, commerciële zuivere titaniumplaat

Rangen 1 verstrekt een uitstekende slijtage en een corrosieweerstand. Titaniumrang 1 is ook bestand of, evenals immuun tegen schokken erosie voor zout water. De titaan in rangen 1 en 2 wordt niet gelegeerd, noch magnetisch.

 

Hoofdgebieden van toepassing van Titanium Gr. 1

De titaan in rangen 1 wordt gebruikt wegens zijn weerstand tegen corrosie in de chemische industrie en de mariene technologie. Bovendien wordt titaniumrang 1/2 ook gebruikt in installatietechniek, medische technologie en in het horloge en de juwelenindustrieën.

 

Eigenschappen

Sterke bevochtigingsweerstand

Het metaaltitanium wordt onderworpen aan mechanische trilling en trilling, en zijn eigen tijd van de trillingsvermindering is langst vergelijkbaar geweest met staal en kopermetaal. De prestaties van titanium kunnen als stemvork, trillingscomponent van ultrasone pulverizer in geneeskunde en trillingsfilm van een hoge akoestische spreker worden gebruikt.

Geen magnetisme, geen vergift

Het titanium is niet-magnetisch metaal, en het is niet gemagnetiseerd in een groot magnetisch veld. Het is niet-toxisch en heeft goede verenigbaarheid met menselijk weefsels en bloed, zodat wordt het goedgekeurd door de medische gemeenschap.

De treksterkte is dicht aan de opbrengststerkte

De prestaties van titanium wijzen erop dat de verhouding (treksterkte/opbrengststerkte) hoog is, wat erop wijst dat het materiaal van het metaaltitanium in plastic misvorming wanneer zich het vormen slecht is. wegens de verhouding van de opbrengstgrens aan de elastische modulus van titanium, is de elastische capaciteit van titanium groot.

De goede prestaties van de hitteoverdracht

De coëfficiënt van warmtegeleidingsvermogen van titanium dan laag koolstofstaal en koper, maar wegens de uitstekende corrosieweerstand van titanium, zodat muurdikte kan zeer worden verdund, en de oppervlakte en de manier van de hitteuitwisseling aangezien de druppelsgewijze condensatie die van stoom, de hittegroep, titaniumoppervlakte het schrapen verminderen thermische die weerstand kan verminderen, van beduidend betere de prestaties wordt gemaakt van de titaniumwarmtewisselaar.

Lage elastische modulus

De elastische modulus van titanium is 106.4GPa bij normale temperatuur en 57% van staal.

Adem in prestaties

Het titanium is een zeer reactief metaal dat met vele elementen en samenstellingen bij hoge temperaturen kan reageren. De absorptie van titanium verwijst naar de reactie van koolstof, waterstof, stikstof en zuurstof in op hoge temperatuur.

 

Specificatie

GROOTTEwaaier: Δ4.76mm-120mm
TOLERANTIE: Specificatie en aangepast.
LEGERINGEN: CPTi, Ti6Al4V, Ti6Al4V Eli, Andere op verzoek beschikbare legeringen
SPECIFICATIE: ASTM B265, AMS 4911, HOM 9046, WL3.7164/1, BSTA10

 

Mechanische Eigenschappen

Rang Treksterkte, MPa (min) Opbrengststerkte, MPa (min) Verlenging, % (min) Vermindering van Gebied, % (min)
Gr1 240 138-310 24 -

 

Chemische Component

Rang Ti

N,

maximum

C,

maximum

H,

maximum

Fe,

maximum

O,

maximum

Residu's
Maximum elk Maximum totaal
Gr1 Belangrijkst 0,03 0,08 0,015 0,20 0,18 0,1 0,4

 

Gehele Procesproductielijn

Commercieel 3mm Titaniumblad, Dunne Sterke de Bevochtigingsweerstand van het Titaniumblad

Als één van het professionele gr1-titaniumblad, grade1-de titaniumplaat, cp titaniumblad, de commerciële zuivere fabrikanten en de leveranciers van de titaniumplaat in China, TC kan het Titanium u hoogte aanbieden - kwaliteit en snelle leveringsproducten in voorraad. Als u aan het in het groot blad van het goede kwaliteitsgr1 titanium wilt, grade1-te voelen de titaniumplaat, cp titaniumblad die, commerciële zuivere titaniumplaat van hete verkoop genieten rond de wereld aan lage prijs, gelieve vrij om onze verdeler of onze fabriek te contacteren.

Contactgegevens