products

Van de het Titaniumlegering van Ti-6al-4v Eli de Plaat Biomedische Toepassingen 4.76mm120mm Grootte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TC
Certificering: BS EN ISO 9001:2015 /EN 9100:2009
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Ruimtevaarttitaniumplaat Rang: GR23
Toepassing: Medisch, Ruimtevaart Functie: Lage Dichtheid en Met hoge weerstand
Tolerantie: Specificatie en aangepast. Vorm: Rechte

Productomschrijving

 

GR23 titaniumblad (Ti-6AL-4V ELI), het snijden titaniumblad, GR23-titaniumplaat, de plaat van de titaniumlegering, titaniumplaat voor ruimte

De Inleiding van de titaniumplaat:

Het titanium is 30% sterker dan staal, maar is bijna 50%-aansteker. Het titanium is zwaarder dan aluminium, maar tweemaal zo sterke 60%. Het titanium heeft uitstekend sterktebehoud aan 1.000 graden van Fahrenheit. Het titanium wordt gelegeerd met aluminium, mangaan, ijzer, molybdeen en andere metalen om sterkte te verhogen, hoge temperaturen te weerstaan, en de resulterende legering te verlichten. Is de hoge de corrosieweerstand van het titanium ook een waardevol kenmerk; zoals wanneer blootgesteld aan de atmosfeer, vormt het titanium een strakke, standvastige oxydefilm die zich tegen vele corrosieve materialen, in het bijzonder zout water verzet.

In de jaren '50, werd de industrie van het titaniummetaal gevestigd hoofdzakelijk in antwoord op de nieuwe ruimtevaartindustrie, die het in de vervaardiging van casco structurele componenten en huid, vliegtuigen hydraulische systemen, de componenten van de luchtmotor, raketten, raketten, en ruimtevaartuig gebruikte, waar deze eigenschappen onschatbaar zijn. Militair gebruikt ook titanium in zijn geleide projectielen en in artillerie. Andere praktische toepassingen hebben na verloop van tijd zoals scheepsbouw geëvolueerd: in onderzeeërs, de propellers van het schip, schachten, optuigen, en andere hoogst corrosieve delen. Het titanium wordt meer en meer gebruikt voor medische toepassingen toe te schrijven aan zijn lichtgewicht, zijn sterkte, en zijn hypoallergenic eigenschappen, aangezien het titanium ook vrij nikkel is. De titaniumproducten worden meer en meer in andere industrieën, van petrochemische toepassingen aan sportieve goederen ook worden gebruikt die.

 

Rang 23 is de hogere zuiverheidsversie van Ti 6Al-4V. Het kan in rollen, bundels, draden of vlakke draden worden gemaakt en is de hoogste keus voor om het even welke soort situatie waar een combinatie van corrosieweerstand met hoge weerstand, lichtgewicht, goede en de hoge hardheid worden vereist. Het heeft een superieure schadetolerantie aan andere legeringen.

Deze voordelen maken Ti 6AL-4V ELI het uiteindelijke tand en medische titanium sorteert en in biomedische toepassingen zoals inplanteerbare componenten kan worden gebruikt toe te schrijven aan zijn biocompatibility, goede moeheidssterkte en lage modulus.

 

 

Eigenschappen

1. Corrosieweerstand met hoge weerstand, lichtgewicht, goede.
. hoge hardheid 2 en superieure schadetolerantie.
3. Kan in biomedische toepassingen worden gebruikt. 

 

Specificatie

GROOTTEwaaier: Δ4.76mm-120mm
TOLERANTIE: Specificatie en aangepast.
LEGERINGEN: CPTi, Ti6Al4V, Ti6Al4V Eli, Andere op verzoek beschikbare legeringen
SPECIFICATIE: ASTM B265, AMS 4911, HOM 9046, WL3.7164/1, BSTA10
 

 

Mechanische Eigenschappen

Rang Treksterkte, MPa (min) Opbrengststerkte, MPa (min) Verlenging, % (min) Vermindering van Gebied, % (min)
Gr23 828 759 10 -

 

Chemische Component

Rang Ti Al V

N,

maximum

C,

maximum

H,

maximum

Fe,

maximum

O,

maximum

Residu's
Maximum elk Maximum totaal
Gr23 Belangrijkst 5.5-6.5 3.5-4.5 0,03 0,08 0,0125 0,25 0,13 0,1 0,4

 

Als één van het professionele gr23-titaniumblad (eli Ti-6al-4v), het snijden titaniumblad, gr23-titaniumplaat, de plaat van de titaniumlegering, titaniumplaat voor ruimtevaartfabrikanten en leveranciers in China, TC kan het Titanium u hoogte aanbieden - kwaliteit en snelle leveringsproducten in voorraad. Als u aan het in het groot blad van het goede kwaliteitsgr23 titanium (eli Ti-6al-4v) wilt, het snijden te voelen het titaniumblad, gr23-titaniumplaat, de plaat van de titaniumlegering, titaniumplaat voor ruimte die van hete verkoop genieten rond de wereld aan lage prijs, gelieve vrij om onze verdeler of onze fabriek te contacteren.

 

Contactgegevens