products

Medische van de de Legeringsplaat Opgepoetste Oppervlakte van het Ranggr23 Titanium Goede het Procesprestaties

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TC
Certificering: BS EN ISO 9001:2015 /EN 9100:2009
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Het Bladgr23 Plaat van het hoge Precisietitanium Rang: GR23
Toepassing: Medisch, Ruimtevaart voordeel: Goede corrosieweerstand
oppervlak: Gepolijst kleur: Zilver

Productomschrijving

GR23 titaniumblad (Ti-6AL-4V ELI), het snijden titaniumblad, GR23-titaniumplaat, de plaat van de titaniumlegering, titaniumplaat voor ruimte
 

De Plaat van het Gr23 Ti-6Al-4V ELI titanium is een titaniumlegering van zuiver titanium plus 6%-Al en van 4% V metaal wordt gemaakt dat. Het is een hogere zuiverheidsversie van Ti (6Al-4V), die door de lichtgewicht, met hoge weerstand en zeer sterke tolerantie van Biocompatibility en van de schade wordt gekenmerkt, maken de goede moeheidssterkte en de lage modulus tot het de eerste keus voor medisch titanium. Gr23 wordt de titaniumplaat meestal gebruikt in medische apparatuur, biologische componenten, enz.

Wij hebben een verschillende positie in de markt door Titanium Gr. 1 te verstrekken bereikt. De aangeboden titaniumstaaf wordt vervaardigd onder de begeleiding van deskundige deskundigen door fijnste kwaliteitstitanium met behulp van geavanceerde hulpmiddelen en technieken te gebruiken. Deze titaniumstaaf is hoofdzakelijk aangewend in chemisch product, luchtvaart, de militaire en gezondheidszorgindustrie voor diverse toepassingen. Onze aangeboden titaniumstaaf kan van ons in diverse specificaties vanaf de eisen van de klant worden geholpen.

 

Eigenschappen

Lage dichtheid, lichtgewicht, met hoge weerstand, goede corrosieweerstand, goede procesprestaties; kan temperatuur op hoge temperatuur tolereren en lage; kan me sterke verzetten tegen zure en alkalienz.

 

Specificatie

GROOTTEwaaier: Δ4.76mm-120mm
TOLERANTIE: Specificatie en aangepast.
LEGERINGEN: CPTi, Ti6Al4V, Ti6Al4V Eli, Andere op verzoek beschikbare legeringen
SPECIFICATIE: ASTM B265, AMS 4911, HOM 9046, WL3.7164/1, BSTA10
 

 

Mechanische Eigenschappen

Rang Treksterkte, MPa (min) Opbrengststerkte, MPa (min) Verlenging, % (min) Vermindering van Gebied, % (min)
Gr23 828 759 10 -

 

Chemische Component

Rang Ti Al V

N,

maximum

C,

maximum

H,

maximum

Fe,

maximum

O,

maximum

Residu's
Maximum elk Maximum totaal
Gr23 Belangrijkst 5.5-6.5 3.5-4.5 0,03 0,08 0,0125 0,25 0,13 0,1 0,4

 

Als één van het professionele gr23-titaniumblad (eli Ti-6al-4v), het snijden titaniumblad, gr23-titaniumplaat, de plaat van de titaniumlegering, titaniumplaat voor ruimtevaartfabrikanten en leveranciers in China, TC kan het Titanium u hoogte aanbieden - kwaliteit en snelle leveringsproducten in voorraad. Als u aan het in het groot blad van het goede kwaliteitsgr23 titanium (eli Ti-6al-4v) wilt, het snijden te voelen het titaniumblad, gr23-titaniumplaat, de plaat van de titaniumlegering, titaniumplaat voor ruimte die van hete verkoop genieten rond de wereld aan lage prijs, gelieve vrij om onze verdeler of onze fabriek te contacteren.

 

Contactgegevens