products

Sterkterang met grote trekspanning 5 Titaniumplaat, Opgepoetste het Blad van de Titaniumlegering

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TC
Certificering: BS EN ISO 9001:2015 /EN 9100:2009
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: GR5 titaniumblad Rang: GR5
Toepassing: Olie boormateriaal/Vliegtuigenmotor Functie: Sterkte met grote trekspanning
formaat: Op maat oppervlak: Gepolijst

Productomschrijving

GR5 titaniumblad (6AL - 4V), grade5-titaniumplaat, 6AL4V-titaniumblad, scherp titaniumblad, titaniumplaat voor ruimte

Titaniumrang 5 is de ruimtevaartrang en is niet koude formable, zodat wordt het vaker gebruikt wanneer geen het vormen zich wordt vereist. Rang 5 zal legering uiteindelijke treksterkte bij en boven Mpa 895 hebben.

 

De plaat wordt vaak gebruikt met het doel dicht bij de definitieve afmetingen van het deel werkelijk te worden die worden gemaakt. Het materiaal wordt gewerkt aan de dichtste grootte van het gewenste deel en de korrelstructuur van het gebeëindigde stuk is homogener. Het titaniumblad wordt vaak gebruikt als hittebarrière omdat het titanium de hitte tegenhoudt en niet naar de rest van de assemblage overbrengt. Het de titaniumplaat en blad hebben ballistische eigenschappen die het maken voor bestuurdersbescherming groot in het rennen.

 

Toepassingen van product

• Olie boormateriaal

• De industriële standaarddelen van precisieinstrumenten

• Medische instrumenten standaarddelen

• Vliegtuigenmotor

• Machines, galvaniserend materiaal

• Het blad van de titaniumwind in gebruikte macht

 

Eigenschappen van product

  • Titaniumplaat in corrosiebestendig media milieu, die een dichte, sterke adhesie, grote inerte oxydefilm op de oppervlaktepassivering produceren, om het substraat van de titaniumplaat tegen corrosie te beschermen, om sterk anticorrosief effect te bereiken.
  • Vooral in het milieu van gebruik na meer opmerkelijke corrosieweerstand, zoals: water, natte chloor, chloriet en hypochlorietoplossing, salpeterzuur, chroom zuur metaalchloride en organische zouten.
  • De niveaus van de titaniumplaat: ruimte, scheepsbouw, chemische machines, vacuümmateriaal op hoge temperatuur, macht, ontziltings, medische en andere gebieden.
  • Het titanium is lichtgewicht, met hoge weerstand, hittebestendigheid, corrosieweerstand, en veel andere uitstekende kenmerken.

 

Mechanische Eigenschappen

Rang Treksterkte, MPa (min) Opbrengststerkte, MPa (min) Verlenging, % (min) Vermindering van Gebied, % (min)
Gr5 895 828 10 -

 

Chemische Component

Rang Ti Al V

N,

maximum

C,

maximum

H,

maximum

Fe,

maximum

O,

maximum

Residu's
Maximum elk Maximum totaal
Gr5 Belangrijkst 5.5-6.75 3.5-4.5 0,05 0,08 0,015 0,40 0,20 0,1 0,4

 

Als één van het professionele gr5-titaniumblad (6al - 4v), grade5-titaniumplaat, 6al4v-titaniumblad, scherp titaniumblad, titaniumplaat voor ruimtevaartfabrikanten en leveranciers in China, TC kan het Titanium u hoogte aanbieden - kwaliteit en snelle leveringsproducten in voorraad. Als u aan het in het groot blad van het goede kwaliteitsgr5 titanium (6al - 4v) wilt, grade5-te voelen de titaniumplaat, 6al4v-titaniumblad, scherp titaniumblad, titaniumplaat voor ruimte die van hete verkoop genieten rond de wereld aan lage prijs, gelieve vrij om onze verdeler of onze fabriek te contacteren.

Contactgegevens