products

De Slijtage van de de Legeringsplaat van het hoge Prestatiesgr5 Titanium en Corrosieweerstand

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TC
Certificering: BS EN ISO 9001:2015 /EN 9100:2009
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: GR5 titaniumblad Rang: GR5
Toepassing: Industrieel, Medisch, militaire luchtvaart, petro- chemisch product, metallurgie Functie: slijtage en corrosieweerstand
formaat: uw vereisten voordeel: Hoge prestaties

Productomschrijving

GR5 titaniumblad (6AL - 4V), grade5-titaniumplaat, 6AL4V-titaniumblad, scherp titaniumblad, titaniumplaat voor ruimte

de titaniumlegering heeft meer dan 80%-toepassing in de ruimtevaartindustrie. het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de ruimtevaartindustrie om diverse stralen, verbindingsstukken, glijdende sporen, landingsgestelstralen in vliegtuigenstructuur, ventilators en compressorschijven en bladen van vliegtuigenmotoren, shells van ruimteraketten, drukvaten en diverse types van bevestigingsmiddelen te vervaardigen. de titaniumlegering kan voor diverse corrosiebestendige pompen in de machtsindustrie, kunstmatige implants etc. worden gebruikt in geneeskunde, diverse sportuitrusting. de titaniumlegering kan ook in de vervaardiging van automobiel kader, onstabiele schacht, koppelstang, bout, de klep van de olieinham en de opschortingslente worden gebruikt.

 

Titaniumrang 5 is de ruimtevaartrang en is niet koude formable, zodat wordt het vaker gebruikt wanneer geen het vormen zich wordt vereist. Rang 5 zal legering uiteindelijke treksterkte bij en boven Mpa 895 hebben.

 

 

Toepassingen van product

van vliegtuigenmotoren en delen chemische materiaaldelen/Aardolie de Industrie/van de Kernenergieindustrie Elektrolytische Industrie enz.

 

 

Eigenschappen van product

1. Uiteindelijke treksterkte bij en boven Mpa 895.
2. Goede prestaties in hittebestendige en ballistische eigenschappen.
3. Gebruikt in productie van nauwkeurige delen.

 

Mechanische Eigenschappen

Rang Treksterkte, MPa (min) Opbrengststerkte, MPa (min) Verlenging, % (min) Vermindering van Gebied, % (min)
Gr5 895 828 10 -

 

Chemische Component

Rang Ti Al V

N,

maximum

C,

maximum

H,

maximum

Fe,

maximum

O,

maximum

Residu's
Maximum elk Maximum totaal
Gr5 Belangrijkst 5.5-6.75 3.5-4.5 0,05 0,08 0,015 0,40 0,20 0,1 0,4

 

Als één van het professionele gr5-titaniumblad (6al - 4v), grade5-titaniumplaat, 6al4v-titaniumblad, scherp titaniumblad, titaniumplaat voor ruimtevaartfabrikanten en leveranciers in China, TC kan het Titanium u hoogte aanbieden - kwaliteit en snelle leveringsproducten in voorraad. Als u aan het in het groot blad van het goede kwaliteitsgr5 titanium (6al - 4v) wilt, grade5-te voelen de titaniumplaat, 6al4v-titaniumblad, scherp titaniumblad, titaniumplaat voor ruimte die van hete verkoop genieten rond de wereld aan lage prijs, gelieve vrij om onze verdeler of onze fabriek te contacteren.

Contactgegevens