products

3AL - het Metaal van het het Titaniumblad van 2.5V GR9 Ruimtevaart Goede Koude Rolling Eigenschappen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TC
Certificering: BS EN ISO 9001:2015 /EN 9100:2009
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Titaniumblad & Plaat Rang: GR9
Toepassing: Medische Industrie, warmtewisselaar, vliegtuigen Functie: Hoge Hardheid
oppervlak: Het oppoetsen en helder Legeringen: CPTi, Ti6Al4V, Ti6Al4V Eli, Andere op verzoek beschikbare legeringen

Productomschrijving

GR9 titaniumblad (3AL - 2.5V), GR9-titaniumplaat, titaniumbladen voor verkoop, het blad van de titaniumlegering, de plaat van de titaniumlegering, het metaal van het titaniumblad, titaniumplaat voor ruimte

de titaniumlegering heeft meer dan 80%-toepassing in de ruimtevaartindustrie. het wordt hoofdzakelijk gebruikt in de ruimtevaartindustrie om diverse stralen, verbindingsstukken, glijdende sporen, landingsgestelstralen in vliegtuigenstructuur, ventilators en compressorschijven en bladen van vliegtuigenmotoren, shells van ruimteraketten, drukvaten en diverse types van bevestigingsmiddelen te vervaardigen. de titaniumlegering kan voor diverse corrosiebestendige pompen in de machtsindustrie, kunstmatige implants etc. worden gebruikt in geneeskunde, diverse sportuitrusting. de titaniumlegering kan ook in de vervaardiging van automobiel kader, onstabiele schacht, koppelstang, bout, de klep van de olieinham en de opschortingslente worden gebruikt.

 

Titaniumrang 9 heeft middelgrote sterkte die tussen Rang 4 en Rang 5 valt. Het heeft uitstekende corrosieweerstand en in Ruimtevaart en Industriële toepassingen gebruikt. Rang 9 Titanium kan bij hogere temperaturen dan Rangen 1 door 4 worden gebruikt. Rang 9 titanium heeft goede het koude rollen eigenschappen.

• Middelgroot Sterktetitanium

• Goede Lasbaarheid

• Het goede Koude Vormen zich

• Geschikt voor Milde Oxyderende Media

 

Eigenschappen

1. Goede het koude rollen eigenschappen en corrosiebestendig.
2. Gebruikt in ruimtevaart en industriële toepassingen.
3. Hogere sterkte en thermostabiliteit.

 

Mechanische Eigenschappen

Rang Treksterkte, MPa (min) Opbrengststerkte, MPa (min) Verlenging, % (min) Vermindering van Gebied, % (min)
Gr9 620 483 15 -

 

Chemische Component

Rang Ti Al V

N,

maximum

C,

maximum

H,

maximum

Fe,

maximum

O,

maximum

Residu's
Maximum elk Maximum totaal
Gr9 Belangrijkst 2.5-3.5 2.0-3.0 0,03 0,08 0,015 0,25 0,15 0,1 0,4

 

Als één van het professionele gr9-titaniumblad (3al - 2.5v), gr9-titaniumplaat, titaniumbladen voor verkoop, het blad van de titaniumlegering, de plaat van de titaniumlegering, het metaal van het titaniumblad, titaniumplaat voor ruimtevaartfabrikanten en leveranciers in China, TC kan het Titanium u hoogte aanbieden - kwaliteit en snelle leveringsproducten in voorraad. Als u aan het in het groot blad van het goede kwaliteitsgr9 titanium (3al - 2.5v) wilt, gr9-te voelen de titaniumplaat, titaniumbladen voor verkoop, het blad van de titaniumlegering, de plaat van de titaniumlegering, het metaal van het titaniumblad, titaniumplaat voor ruimte die van hete verkoop genieten rond de wereld aan lage prijs, gelieve vrij om onze verdeler of onze fabriek te contacteren.

Contactgegevens