products

Zuur Blad 4.76mm120mm van het Weerstands Ruimtevaarttitanium Groottewaaier Lichtgewicht

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TC
Certificering: BS EN ISO 9001:2015 /EN 9100:2009
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Contact nu
Gedetailleerde informatie
Naam van het product: Titaniumblad & Plaat Rang: GR9
Toepassing: Medische Industrie, warmtewisselaar, vliegtuigen Functie: hoge hardheid/Zure Weerstand
Techniek: koudgewalst Groottewaaier: Δ4.76mm-120mm

Productomschrijving

GR9 titaniumblad (3AL - 2.5V), GR9-titaniumplaat, titaniumbladen voor verkoop, het blad van de titaniumlegering, de plaat van de titaniumlegering, het metaal van het titaniumblad, titaniumplaat voor ruimte

Rang 9/3Al-2.5V

3Al-2.5V zijn middensterkte, legeringen die van het hitte de te behandelen, alpha-/bètatitanium uitstekende fabricability bezitten.

De legeringen zijn koude formable en gemakkelijk gelast, heel erg zoals de commer cially zuivere (zuivere) rangen van titanium. Maar toch bieden de legeringen bijna de dubbele sterkte (zowel ruimte als opgeheven) over Rang 2 aan. 3Al-2.5V is de Boiler en Het Drukvat goedgekeurde code van ASME. De corrosieweerstand van 3Al-2.5V is zeer dicht aan dat van commercieel zuiver titanium, tentoonstellend volledige weerstand tegen zeewater, en uitstekende weerstand tegen algemeen, spleet, het kuiltjes maken in en spanningsbarstcorrosie.

Zoals met de commercieel zuivere rangen, kan het palladium aan de legering (3-2.5 .05Pd) worden toegevoegd om zijn corrosiegedrag verder te verbeteren.

De typische toepassingen in de ruimtevaartindustrie omvatten hydraulisch buizenstelsel en lichtgewichthoningraatstructuren.

3Al-2.5V wordt ook gebruikt voor industriële toepassingen zoals PR-essure schepen en het door buizen leiden, en in een groeiend aantal verbruiksgoederen (het opmerkelijkste zijn fietsbuizenstelsel).

3Al-2.5V biedt de hoogste structurele efficiency van om het even welke gemeenschappelijke benaderende aan techniekmetalen oved door ASME. De legering is beschikbaar in alle gemeenschappelijke productvormen met inbegrip van staaf, bar, plaat, blad, strook, buizenstelsel en pijp.

 

Eigenschappen

1. Goede het koude rollen eigenschappen en corrosiebestendig.
2. Gebruikt in ruimtevaart en industriële toepassingen.
3. Hogere sterkte en thermostabiliteit.

 

Mechanische Eigenschappen

Rang Treksterkte, MPa (min) Opbrengststerkte, MPa (min) Verlenging, % (min) Vermindering van Gebied, % (min)
Gr9 620 483 15 -

 

Chemische Component

Rang Ti Al V

N,

maximum

C,

maximum

H,

maximum

Fe,

maximum

O,

maximum

Residu's
Maximum elk Maximum totaal
Gr9 Belangrijkst 2.5-3.5 2.0-3.0 0,03 0,08 0,015 0,25 0,15 0,1 0,4

 

Als één van het professionele gr9-titaniumblad (3al - 2.5v), gr9-titaniumplaat, titaniumbladen voor verkoop, het blad van de titaniumlegering, de plaat van de titaniumlegering, het metaal van het titaniumblad, titaniumplaat voor ruimtevaartfabrikanten en leveranciers in China, TC kan het Titanium u hoogte aanbieden - kwaliteit en snelle leveringsproducten in voorraad. Als u aan het in het groot blad van het goede kwaliteitsgr9 titanium (3al - 2.5v) wilt, gr9-te voelen de titaniumplaat, titaniumbladen voor verkoop, het blad van de titaniumlegering, de plaat van de titaniumlegering, het metaal van het titaniumblad, titaniumplaat voor ruimte die van hete verkoop genieten rond de wereld aan lage prijs, gelieve vrij om onze verdeler of onze fabriek te contacteren.

Contactgegevens