aboutus

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: TC
Aantal werknemers: >100
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
-01-
Inleiding

TC de Ruimte is een verwerkende bedrijf van de high-tech titaniumlegering op het gebied van Ruimtevaartstaaf en Rol, evenals Plaat en Blad.

Gevestigd in 2007, met behandeld gebied van 120,000㎡, totale investering van 20 Miljoen USD en ontwerpcapaciteit van 20.000 ton, TC bezat de Ruimte het meest geavanceerde materiaal van de titaniumproductie en de techniek. TC de Ruimte werkt in meer dan 40 landen en de gebieden, plaatst ondertussen verkoop en technologiecentra in de V.S. en Duitsland om klanten van concurrerende, veilige en betrouwbare producten en de diensten te voorzien.

TC de Ruimte is talenten en techniek gebaseerde privé joint-stock onderneming. Wij hebben een professioneel technisch team, met inbegrip van hogere ingenieurs en ingenieurs meer dan 10, 6 technische beheersdeskundigen en meer dan 50 en kwaliteitspersoneel. Het onderzoek en de ontwikkeling zijn het belangrijkste gebied in TC Ruimte, dat wij met gevorderde wetenschappelijke onderzoekinstituten en universiteiten in binnen- en buitenland om ons op de studie van de materialen en de eigenschappen van de titaniumlegering samenwerken te concentreren.

Zich verheugt op de toekomst, TC is de Ruimte geëngageerd aan het worden de concurrerendste verwerkende onderneming die van de titaniumlegering op het gebied van internationale ruimtevaartmaterialen, de vooruitgang en de ontwikkeling van de ruimtevaartindustrie bevorderen door het onderzoek en de inschrijving van geavanceerde materialen.

 

BEDRIJFopdracht

„Moedig ben in actie, om innovatie en eco-Efficiency“ te bevorderen zijn ons actieprogramma. In de loop van de afgelopen tien jaar, hebben onze werknemers grote verwezenlijkingen op vele gebieden, van theorie aan praktijk, van technologie aan cultuur gemaakt. Wij streven ernaar om „nieuwe“ waarden voor onze klanten tot stand te brengen, veranderen unmet of potentiële behoeften in kansen, en bereiken een evenwicht tussen economische en ecologische voordelen door praktische maatregel en ononderbroken innovatie.

„Zich concentreert op de druk en de uitdagingen van de klant, en creeer klantenwaarde onophoudelijk“ is de stichting van onze overleving. Het nastreven van klantentevredenheid is onze met hoogste prioriteit. TC de RUIMTE voorziet stabiele en hoogstaande producten aan klanten van belangrijke technologie en materiaal. Wij voorzien ook de globale diensten van professioneel personeel en oplossingen aan klanten. Ons bedrijf blijft klantenwaarde tot stand brengen en de beste partner voor klanten worden.

„Bevordert de praktijk gediversifieerde samenwerking en de industrievooruitgang“ is onze ontwikkelingsstrategie. Wij zijn aan een partij van onze samenwerking met belangrijke partners in binnen- en buitenland meer dan tien jaar ten goede gekomen. om meer onopgeloste elementen in onze zaken en industrie te integreren, voortaan hielden wij niet alleen goede verhouding met uitstekende partners binnen de industrie, maar ook werkten met uitstekende individuen, organisaties, de industrieën samen, slechts dan zullen wij waardevoller en zinvol worden!

 

 

Als leverancier van internationale markt, TC volgt de Ruimte en zorgt ervoor dat al productie en het beheer erkende acc. volgens internationale norm. Het de kwaliteitsbeheersysteem is van het bedrijf ontwikkeld, uitgevoerd en door ISO 9001, AS9100, ISO 14001 en OHSAS 18001 goedgekeurd.

TC de Ruimte is een nationale high-tech onderneming, de vertrouwelijkheidskwalificatie en het kwalificatiecertificaat van wapens en materiaal contracterende eenheden verkregen. Het voldoet strikt de vereisten, leidt ondernemingsbeheer en productieverrichtingen, en bereikt duurzame ontwikkeling.

TC de Ruimte bereikt meer certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem en klantengoedkeuring, met inbegrip van ISO 13485 voor medisch, ALS ruimtevaartopslag 9120, laboratorium van ISO 17025, NADCAP en andere certificatie.

 

Voor binnenlandse markt, leverden wij titaniumbaar, bar en rol, smeedstukken, plaat en blad van Ti6Al4V、 Ti6246、 Ti6242、 Ti662、 Ti38644、 Ti15333、 andere aangepaste rangen en specificatie.

Voor internationale markt, leverden wij geleverde titaniumstaaf, bar en rol, smeedstukken, plaat en blad van Ti6Al4V、 Ti6246、 Ti6242、 Ti662、 Ti38644、 Ti15333、 Ti1023、 Ti422, voor ruimtevaart, medisch olie、 en gas, energie en de chemische industrie.

 

-02-
Geschiedenis

2019:

NIEUWE MOLENSTEEN;
DE NIEUWE FACILITEIT NEEMT IN OPETATION, MET INBEGRIP VAN EB OVEN, 8000T-SMEEDSTUKpers EN VAN KOCKS ONONDERBROKEN ROLLING MILJOEN.

2018:

TECHNISCH INNOVATIE EN UITBREIDINGSproject MET INVESTERING VAN 200 Mil. USD;
LEVERINGS GRONDSTOF AAN GLOBALE RUIMTEVAARToem MARKT.

2017:

GOEDGEKEURD DOOR DE RUIMTEonderneming VAN CHINA.

2016:

NEEM AAN HET ONDERZOEK EN DE ONTWIKKELING VAN NIEUWE AERO-MOTOR DEEL EN GING DE GOEDKEURING OVER;
Het de UITVOERvolume AAN RUSLAND RANGSCHIKT Nr 1.

2015:

ACCUMULATIEVE PRODUCTIE MEER DAN 10.000 TON;
FILIAAL IN EUROPA, OM KLANT TE VERSTREKKEN DE GESCHIKTE EN BETERE DIENST.

2014:

ALS 9100, ISO 14001, DE CERTIFICATIE VAN OHSAS 18001;
FILIAAL IN NOORD-AMERIKA, MET LOKALE INVENTARISwaarborg DE LEVERING EN DE OPSLAANDE DIENST
LEVERINGS GRONDSTOF AAN RUIMTEVAARTindustrie.

2008:

PRODUCTIE VAN DE EERSTE TITANIUMbaar.

2007:

TC OPGERICHTE het TITANIUM, wanneer de titaniumindustrie constant naar de gouden leeftijd van ontwikkeling en titaniumlegeringsproducten op weg is is wijd gebruikt in diverse industrieën.

1998:

TC GROEP, geëngageerd aan de onroerende goederenvan China marktontwikkeling en infrastructuurbouw

 

 

-03-
Dienst

Wij verstrekken algemene industrieproducten en doordringen in ruimte, materiaal, de schipbouw, medisch, energie, olie en gas, mariene ontwikkeling en andere gebieden. Wij verlenen de concurrerende, veilige en betrouwbare diensten en producten aan meer dan 40 landen en gebieden. De verkoop en de technologiecentra in de V.S. en Duitsland wordt gevestigd zijn geëngageerd aan het aanbieden van klanten de geschikte en betere diensten die.

 

 

-04-
Ons Team

Contactgegevens